English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ



1 κιλό βατόμουρα
800 γρ. ζάχαρη

   Πλένουμε τα βατόμουρα και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη.Βράζουμε για 45΄ σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας ελαφρά με ξύλινη κουτάλα.Γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα όσο η μαρμελάδα είναι ζεστή

Για την αποστείρωση βάζων βλέπε: http://spitikesgeuseis.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software