ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΗΣ ΛΟΛΑΣ

1 ζαχαρούχο 
1 πακέτο πτι-μπερ τριμμένο σε σκόνη
140 γρ. ινδοκάρυδο
1/2 πακέτο βιτάμ
250 γρ. κουβερτούρα

Σε ένα μπολ ενώνουμε όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα.Βάζουμε το μείγμα για λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξει και μετά πλάθουμε μπαλάκια.Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την κουβερτούρα και βουτάμε μέσα τα σοκολατάκια μας.Αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα και στο ψυγείο να παγώσουν.
Καλή επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου